С пандемията от коронавирус, която продължава да затруднява работата на филмовата, музикалната и

...
С пандемията от коронавирус, която продължава да затруднява работата на филмовата, музикалната и
Коментари Харесай

Сезонът на наградите 2021: Кога са Оскарите, Грами и Златен глобус?

С пандемията от ковид, която продължава да затруднява работата на филмовата, музикалната и театралната промишленост, сезонът на награди те 2021 се очертава да бъде напълно друг. Много церемонии са трансформирали освен датите и протоколите си за ковид, само че и условията за допустимост.

Въпреки че е допустимо да има някои промени в графика по-долу, ето по кое време можете да очаквате да гледате обичаните си награди тази година.

Златният глобус: 28 февруари 2021 година

Обикновено се организира през януари, 78-те годишни награди " Златен глобус " ще се проведат по-късно от нормално през 2021 година заради въздействието на пандемията от ковид. Миналия юни Асоциацията на задграничната преса на Холивуд разгласи, че идващото събитие ще се състои в неделя, 28 февруари 2021 година

Награди на критиците: 7 март 2021 година

Първоначално планувани за януарско шоу, награди те на критиците са преместени на 7 март.

Наградите Грами : 14 март 2021 година

" Не ми се струваше подобаващият миг да изнеса шоуто на 31 януари ", сподели Харви Мейсън младши, ръководител и краткотраен президент / основен изпълнителен шеф на звукозаписната академия. „ COVID-19 оказа огромно въздействие върху процеса ни на обмисляне и метода, по който сглобяваме шоуто. Когато преминем към нашата дата от 14 март, това ще ни даде малко повече еластичност да следим какво се случва и да водим повече диалози със здравни чиновници и продължете да развивате шоуто. "

Наградите на Гилдията: 14 март 2021 година

В момента награди те на SAG към този момент са планувани на същата дата като Грами.

" Изключително разочаровани сме да чуем за конфликтната дата, 14 март, оповестена през днешния ден за тазгодишното предаване на награди те " Грами ". Същата дата обявихме за награди те на SAG предишния юли с желанието да дадем допустимо най-голямото време за раздаването на други награди

Наградите на BAFTA: 11 април 2021 година

Наградите на Британската академия за кино и телевизионно изкуство, в началото избрани за 14 февруари, в този момент ще се проведат през април.

Наградите на Independent Spirit: 24 април 2021 година

Награждаването нормално се организира в деня преди награди те на Академията и по този начин, когато шоуто на награди те се отсрочва от февруари до април, същото става и с награди те The Independent Spirit Awards.

Наградите на Академията: 25 април 2021 година

Първоначално планувано за шоу през февруари 2021 година, през юни Академията за кино изкуства и науки измести датата на шоуто с два месеца от първичната му дата на лъчение на 28 февруари до 25 април заради пандемията от ковид.

Оскарите не възнамеряват виртуална гала за награждаване на 25 април, заяви Variety.

Церемонията по награждаването ще се състои в спектакъл " Долби " в Лос Анджелис.

Наградите Тони

Наградите Тони трябваше да се състоят през юни 2020 година, само че бяха отсрочени за неопределен срок заради ковид.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР